Estudis


La música a l'Intitut de Santa Eugènia s'estudia només a l'ESO.

Disposem de dues aules de música molt ben equipades:

L'Aula de Música 1 (Planta baixa) a més de tenir molts instruments musicals (guitarres, teclats, Orff, djembés, etc.) també està dotada de 5 ordinadors amb els seus teclats (pianos) per tal de poder realitzar activitats TIC, tots els connectats en xarxa i a l'ordinador principal. També tenim projector i una discografia important. (Dotació aconseguida amb el projecte ART-TIC del dep. d'Educació). 

L'Aula de Música 2 (Segona Planta) amb 4 ordinadors per l'alumnat, ordinador del professorat i projector, a més d'instruments Orff.

Des d'aquest petit departament a voltes hem dinamitzat la vida cultural de l'institut: en algunes èpoques hem tingut CORAL i hem participat en moltes activitats tant a la ciutat de Girona com a Catalunya: Trobada de Corals de Secundària de Girona, de Catalunya...

Enguany l'activitat més destacable és la participació en el musical UAP! a l'auditori de Girona i la participació a la Trobada de Corals de Catalunya. ( 3r i 4rt d'ESO).

Esperem que els nostres ritmes i cants no us molestin massa!

Departament de Música

 
UAP (2008-2009)

La cantata UAP!, es un projecte pels alumnes de secundària que té com a finalitat  treballar la violència a l’aula, la violència física i psíquica com a actitud social. Molts dels nostres alumnes, tots ells diferents, es veuen envoltats d’actituds, de tòpics, de conductes que afecten  la seva integració al centre escolar, al barri, poble, ciutat i en definitiva a la societat  a on pertanyen. Aquesta actitud social  afecta el resultat de la tasca educativa.
El projecte vol que mitjançant una història, que podria haver passat a qualsevol dels nostres alumnes, unes cançons que ens han acompanyat durant la nostra vida, ens ajudin a fer un treball de reflexió a fi de millorar les relacions cada vegada més complexes que sorgeixen a la nostra societat.

Participants
IES Montilivi, 120 alumnes
IES Vicens-Vives  35 alumnes
IES Santiago Sobrequès, 40 alumnes
IES Santa Eugènia, 35 alumnes
IES Rafel Campalans d'Anglès, 70 alumnes.
IES Vallvera de Salt
Data de realització: Dijous 29 de gener.
Lloc: Auditori de Girona
La cantata esta basada en les següents cançons:

 1. Qualsevol nit pot sortir el sol, Sisa
 2. Bon dia, pets
 3. Camins de sopa de cabra
 4. ritmes de Stomp
 5. we will rock you
 6. Escolta-ho en el vent
 7. el universo sobre mi
 8. we will rock you
 9. No dudaria
 10. el canto del loco
 11. yo no soy tonto
 12. Himne de l’alegria
 13. We are  the champions


Memòria: http://www.xtec.es/sgfp/llicencies/200708/memories/1763pdf

Manual: http://www.xtec.es/sgfp/llicencies/200708/memoriesa1/1763pdf


http://blocs.xtec.cat/salutdelaveudeldocent/

www.maitemer.com