TRÀMIT DE MATRÍCULA  CICLES FORMATIUS GRAU SUPERIOR:

Tot i que el període oficial és de l'1 al 7 de setembre ,  podeu començar a enviar documentació per confirmar matrícula i així gestionar les places i les llistes d'espera.
  • GEC: GESTIO DE VENDES I ESPAIS COMERCIALS,
  • MIP: MARQUETING I PUBLICITAT 
  • EEN: EFICIENCIA ENERGÈTICA
  • SEA: SISTEMES ELECTROTÈCNICS I AUTOMATITZATS,
  • PRE: PREVENCIÓ DE RISCOS
  • PRO: PROJECTES D'EDIFICACIÓ
PROCEDIMENT DE MATRÍCULA


ENVIEU  a l'adreça electrònica  b7006939@xtec.cat   a ser possible EN UN ÚNIC CORREU I POSANT  A L'ASSUMPTE DEL CORREU: MATRÍCULA CFGS (1EEN o 1GEC O 2MIP o 1 PRE o  1 PRO o 1SEA ) NOM I COGNOM exemple CFGM1EEN MARTAFONT  la documentació que us indiquem FOTOGRAFIADA O ESCANEJADA .  LA DOCUMENTACIÓ A ENVIAR ÉS. 
La formació dels alumnes no pot deixar de banda la millora de les seves competències en l’àmbit digital. És per això que des del centre apostem, des de fa temps, per una integració de les tecnologies de la informació i la comunicació en la nostra activitat lectiva habitual. Aquestes tecnologies inclouen recursos d’internet i s’escau informar-vos de quins són els que utilitzem habitualment en el centre, amb més o menys intensitat, depenent dels estudis que cursa cadascú. Són els següents: 1) Intranet de l’Institut Santa Eugènia. Sobretot serveix per a la comunicació amb les famílies i control de l’assistència i puntualitat dels alumnes. Però també té un servei de missatgeria interna a disposició de tota la comunitat educativa. 2)Moodle. Es tracta d’un entorn virtual d’aprenentatge, estructurat en cursos, on el professorat pot oferir a l’alumne un llibre digital amb continguts interessants per a la matèria, activitats per fer en línia, bústies digitals per lliurar treballs, fòrums i missatgeria per aclarir dubtes i intercanviar informació. 3) G-Suite per educació. També es tracta d’un entorn virtual d’aprenentatge amb unes prestacions semblants a les del Moodle, que porta integrat, a més, l’edició de documents. 4) e-Twinning. És una plataforma educativa europea que serveix per comunicar-se amb altres països europeus. Això ens facilita, sense haver de viatjar, participar en projectes d’aprenentatge en col·laboració amb altres centres d’Europa.
  • DNI / NIE o PASSAPORT DE L’ALUMNE/A, DNI/ NIE O PASSAPORT DE  MARE i PARE O TUTORS LEGALS, LLIBRE DE FAMÍLIA
  • RESGUARD DEL  TÍTOL DE BATXILLERAT  O DE CICLE FORMATIU O DE LES PROVES D'ACCÉS
  • JUSTIFICANTS DE PAGAMENT
         1. JUSTIFICANT DE PAGAMENT  (DEL CAIXER AUTOMÀTIC CODI DE BARRES)  MATERIAL  GENERAL i  ESPECÍFIC DE CADA CICLE .

           2.  JUSTIFICANT DE TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA CORRESPONENT AL PAGAMENT DE L’AMPA  (VOLUNTARI I UN PER FAMÍLIA)

Podeu descarregar el full de pagament corresponent al cicle que us matriculeu que teniu al final d'aquest apartat :