Actuacions

CURS 2016-2017

Aquest curs s'ha organitzat un concurs campanya anit alumini anomenat STOP - Al. Els delegats verds van fer la promoció en forma de falca radiofònica, en forma de video i  amb cartells per l'institut. Els alumnes de l'institut van participar amb murals, presentacions multimèdia i videos. Van haver premis pels guanyadors les tres categories. Aquest concurs el van exposar els delegats verds al forum d'escoles verdes d'enguany

Videos guanyadors:

STOP-Al

STOP-Al

Presentació multimèdia guanyadora


CURS 2015-2016

MOTXILLA BIOCLIMÀTICA:
l'última setmana del curs, des de la matèria de Ciències de la Naturalesa a 2n d'ESO s'han pres mesures de la il·luminació en diferents punts del Centre, amb el luxòmetre.S' anaven comparant amb les mesures estàndar en funció del punt.
De totes les mesures realitzades, destaquem que la nostra biblioteca, alguns dies ennuvolats no arriba a 700 lux ni amb la llum artificial ( en una biblioteca els paràmetres d'il·luminació han d'estar entre els 700-1.500 lux)
S'ha passat la informació a l'administració del centre i s'hi posarà remei.

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT:
es va fer un recordatori, a través dels subdelegats que formen la comissió Escola Verda,de les moltes accions que podem fer cadascú de nosaltres, cada dia, per millorar el nostre entorn.

TROBADA DE COMISSIONS D'ESCOLES VERDES DE CENTRES DE GIRONA, el dia 23 de maig a les basses de les hortes de Santa Eugènia. Una actuació dins el programa Life Potamo Fauna que actua en els rius Ter, Fluvià i Muga. L'objectiu és recuperar i conservar espècies autòctones mitjançant una àmplia bateria de mesures.
Els alumnes van col·laborar en la retirada de les trampes, que s'havien instal·lat prèviament, per erradicar els crans americans que perjudiquen a les hortes i a la fauna autòctona.

DIA MUNDIAL DE L'AIGUA, 22 DE MARÇ: Comparteix la teva mirada...tu, el teu mòbil i l'aigua!
Recull de fotografies dels alumnes amb l'aigua com a protagonista.

CAMPANYA "PATIS NETS":
hi ha un % molt petit d'alumnes que no són responsables de les seves deixalles i , a més, el seu rastre ens afecta a tots. Direcció va augmentar el nombre de contenidors al pati i es va fer una crida a no ser tant ganduls a l'hora de posar les deixalles on toca. Cada grup-classe, hem sortit una vegada al curs, a netejar.

TALLERS AMBIENTALS a 2n d'ESO:
cistells, pots per guardar coses, papiroflèxia, espelmes, targes de Nadal.... tot això....l'últim dia abans de les festes de Nadal.

 ACUMULACIÓ DE CO2 A LES AULES: a finals del curs 2014-2015 es va realitzar una petita experiència. Es volia mesurar la quantitat de CO2 que s'acumula durant 3 h. en una aula.Es va utilitzar el mesurador dels nivells de CO2 de la motxilla bioclimàtica.

Els nivells van ser sorprenents ja que que en totes era més alt de 1000ppm i en alguna de les aules es va arribar a més de 4000ppm. A partir de 1000ppm ja hi poden haver símptomes de malestar.

Els voluntaris d'EV van informar a tots els grups i , a partir d'ara, es ventilen 5' les aules cada hora, per mantenir una BONA QUALITAT DE L'AIRE.

OBSERVACIÓ DEL CEL, amb l'ajuda dels professors Rafel i Toni, el divendres 6 de desembre de 2015. L'AMPA, com cada any va preparar la xocolata.

 ACTUACIONS 2015-2016  AMB IMATGES