Notícies
JORNADA CULTURAL BATXILLERAT[BATXILLERAT]
Dimarts, 25 d'abril de 2017

El divendres 21 d’abril els alumnes de Batxiilerat de l’Institut Santa Eugènia de Girona van celebrar la seva Jornada Cultural a l’Auditori de La Marfà.

En la primera part de la Jornada, els alumnes, per grups, presentaven i defensaven la persona que creien que havia fet una cosa positiva per a la Humanitat. Al final de la sessió els alumnes havien de votar el grup que havia donat uns arguments més sòlids en la  defensa de la persona presentada i també el rigor i originalitat en l’exposició.

En la segona part vam comptar amb la presència del Sr. Joan Manel del Pozo, professor de Filosofia Antiga i Ètica a la Universitat de Girona i actual Síndic de la mateixa. El Sr. Del Pozo va parlar als alumnes sobre Humanisme: la plenitud i el goig de viure. Va encoratjar els alumnes a estudiar el que més els agradi , a no renunciar a un coneixement que integri  la ciencia i les humanitats, i que conreïn la intel.ligència natural que no podrà ser mai substituïda per la intel.ligència artificial, que busquin la felicitat en una vida plena.

Per cloure la Jornada, uns alumnes van recitar poemes en diverses llengües: anglès, àrab, portuguès, castellà i català.

Al final de l’acte encara uns alumnes van voler quedar-se una estona enraonant amb el sr. Del Pozo, entusiasmats per la conferencia que havien pogut escoltar