Notícies
NOU CICLE AL CENTRE: PREIMPRESSIÓ DIGITAL (DUAL)[General]
Divendres, 09 de març de 2018


DEPARTAMENT D'ARTS GRÀFIQUES

L'oferta d'FP tindrà un nou cicle: Preimpressió digital (dual)

Un dels quatre cicles formatius oberts enguany a les comarques gironines és a l'Institut Santa Eugènia

 

 

El curs 2018-19 al nostre centre s’ampliarà la Formació professional amb el nou cicle de grau mitjà al Departament d'Arts Gràfiques: Preimpressió Digital en modalitat Dual.

 

La família professional d'Arts gràfiques es va iniciar al centre el curs 2013-14 amb el CFGM d'impressió gràfica i converting en modalitat Dual, amb la col·laboració de Comexi Group, que cedeix les seves instal·lacions per realitzar diversos mòduls curriculars. 

Actualment hi ha més de 20 empreses amb conveni Dual amb les que la família d’arts gràfiques col·labora.

 

El nou cicle de preimpressió digital en modalitat dual, donarà servei al sector industrial i de serveis de les comarques gironines amb un perfil professional amb habilitats i coneixements en l’àmbit de la comunicació gràfica, el del disseny, la reprografia i l’edició i creació digital (web i aplicacions mòbils).

 

D’aquesta manera l’oferta formativa a l’Institut Santa Eugènia s’enriqueix, donant un impuls a als cicles de comunicació gràfica molt interessants per als nostres actuals i futur alumnes. El cicle de Preimpressió comptarà amb la col·laboració de noves empreses com el diari El Punt i el Diari de Girona que entraran al conveni de dual per formar i ampliar els coneixements dels nostres estudiants. 

Des del Dept. Arts Gràfiques volem agrair la feina i l'esforç del professorat del nostre departament, als SSTT Girona, Dir. General de FP, a la Dir. de l'Institut Santa Eugènia i a les empreses col·laboradores.


 

 +info