Notícies
PARTICIPACIÓ DE L'INSTITUT SANTA EUGÈNIA A LA OLIMPÍADA DE QUÍMICA DE CATALUNYA[ESO]
Dijous, 22 de març de 2018
 En David Arribas, la Valerie Katimi, l'Àlex Martínez i l'Ainoa Montero, alumnes de 2n de batxillerat científic, han participat en la Olimpíada de Química de Catalunya.

Aquesta prova  la  van realitzar a la  Universitat de Girona el passat dimarts 6 de març de 2018, simultàniament es realitzava a  sis universitats catalanes.
Per la fase estatal només es classifiquen els 21 primers participants.

En els resultats de Catalunya, dir que entre els 40 primers classificats  hi ha 15 alumnes de la UB, 12 DE LA UdG, 8 del la URV ie ls altres repartits entres la UAB, UDL i UPC. La qual cosa indica que a la província de Girona hi ha un bon nivell de química de batxillerat.

Val a dir que tot i la dificutat de la prova, els quatre  alumnes han obtingut una nota per sobre de la mitjana, per tant la representació de l'Institut Santa Eugènia a la Olimpíada de química   ha estat molt satisfactòria.


Cal destacar que  en  David Arribas  i la Valerie Katimi  van obtenir la setena i vuitena millor nota de  la  provincia de Girona,  a més  es troben  entre  40 primers de Catalunya, amb una nota de 7.56 i 7.24 respectivament (essent la nota mitjana de les proves de tots els participants  d'un 3.7) , obtenint  la 17ena i la 20ena millor nota  respectivament, d'un total de 352 participants.

Reconeixement  a l'Àlex Martínez
per l'esforç realtizat per arribar a aquest nivell, superant la nota mitjana de Catalunya  en 1'3 punts, amb la particularitat de no haver cursat la matèria de química a primer curs de batxillerat.

Moltes felicitats a tots i moltes gràcies per representar a l'institut.