Notícies
ALUMNES DE FRANCÈS VISITEN COTLLIURE I ARGELERS DE LA MARENDA (CATALUNYA NORD)[General]
Dimarts, 10 d'abril de 2018El passat dia 3 d'abril 13 alumnes de 3er i 4art d'ESO i de BAT de l'assignatura de Francès, acompanyats per dos professors, van viatjar fins a La Catalunya Nord per emprendre una enriquidora experiència d'intercanvi  amb alumnes d'un institut  francès de la localitat d'Argelers de la Marenda. El matí, van aprofitar per fer un recorregut per descobrir el patrimoni i l'entorn natural de la bonica localitat de Cotlliure. Posteriorment, es van desplaçar a la localitat veïna d'Argelers de la Marenda per visitar el Lycée Christian Bourquin, inaugurat l'any 2015,  on van ser rebuts pel professor de català del centre,  Pasqual Tirach. Els alumnes van dinar a la cantina del lycée i, posteriorment, van poder compartir una hora de classe amb altres alumnes del centre i, a continuació, també una estona amb els alumnes de català del professor Tirach. Una experiència lingüistica molt enriquidora, català i francès a dins de l'aula.

La Jornada de tarda es va cloure amb un taller de cuina a l'escola d'hosteleria del centre: els nostres alumnes van poder participar activament en la preparació de diversos postres i peces de reposteria amb l'ajut d'alumnes i professors que cursen aquesta especialitat en el centre.

En definitiva, una experiència molt enriquidora per als alumnes i professors que hi van participar i que esperem que tingui continuïtat en el centre en anys posteriors.