Notícies
FP: Comerç - La creativitat i la innovació són els eixos del CoMàrketing a l’Espai Marfà[COMERÇ I MÀRQUETING]
Dilluns, 23 d'abril de 2018

L’Espai Marfà de Santa Eugènia de Ter es va quedar petit en la tercera edició de la jornades CoMàrketing, organitzades pels alumnes de primer curs del grau superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials de l’Institut de Santa Eugènia i amb l’ajuda del professorat del departament de Comerç i Màrqueting. La jornada va servir per a presentar els diferents àmbits en què els estudiants es trobaran professionalment posant l’accent en la realitat empresarial de la demarcació de Girona. Les intervencions van ser seguides amb molta atenció pel públic assistent. La creativitat i la innovació van ser dos dels conceptes més remarcats.

Els ponents que van participar van ser Sally Balde, fundador de l’agència de publicitat digital OKMarketing; Neus Matamala, community manager i experta en gestió d’esdeveniments (Incatis); Xavier Bolló, consultor d'estratègia i especialista en màrqueting digital i anàlisi de dades (El Giroscopi); Eva Cabrera, professional especialitzada en Gestió i Màrqueting en centres comercials urbans (Peackock); i Anna Carbonell, directora de l’agència de comunicació Addictes.    

La jornada va ser oberta pel professor d’Economia Francesc Brunés, que va dissertar sobre les relacions professionals en xarxa, i clausurada per Francesc Martí, director del citat centre educatiu.

Després de l’èxit de les jornada, el departament de Comerç i Màrqueting pensa en l’edició de l’any vinent. Els alumnes s’encarreguen de la producció i execució d’aquesta activitat formativa.