Notícies
FP: TALLER INNOVACIÓ EMPRENEDORA[FP]
Dilluns, 14 de maig de 2018
El passat 25 d'abril vàrem portar a terme el "Taller d'Innovació emprenedora" gestionat per "Girona Emprén" i l'empresa "Sherpa". L'experiència va ser molt interessant ja que el nostre alumnat de cicles formatius varen treballar de forma cooperativa i transversal en equips on hi havia participants dels cicles de GM d'obres d'interior, producció de calor  i GS de projectes d'edificació civil barrejats.

Tots ells van fer un excel·lent feina buscant solucions pel reptes que els havíem plantejat : "La incorporació de la dona en els cicles tècnics" i "L'accès a l'habitatge com un dret universal i de forma sostenible".

En la darrera part del taller es van presentar els diferents projectes. El jurat format per la Dora Alsina responsable de Girona Emprèn, Jordi Puigdellívol creador de Sherpa , professorat de iniciativa emprenedora i dels diversos cicles implicats vàrem decidir que el projecte més complert era el grup format per la Franchesca Frigola, Adrià Soler, Bilal El Yassini i Gerard Puig.

Volem destacar però, la implicació que van mostrar tots els equips, que es va traduir en un bon nivell dels projectes presentats i va dificultar molt la tria del jurat.

Podeu consultar l'enllaç de la notícia al web de Girona Emprèn: enllaç


FELICITATS A TOTS PER LA BONA FEINA!