Notícies
Graduació FP i BAT 2018[General]
Dilluns, 25 de juny de 2018

FORMACIÓ PROFESSIONAL I BATXILLERAT

Graduació FP i BAT 2018 

  

Els nostres alumnes de Batxillerat i Formació professional (FP), el dilluns 25 de juny, celebren conjuntament l’acte graduació al Teatre Reparada Domènech del Centre cívic del barri de Sant Narcís. A l’acte s’iniciarà a 19:30h hi assistiran els familiars i el professorat. 

 

Com cada any a l’esdeviniment comptarà amb la preència de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i Glòria Medina, inspectora del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

 

L’acte inclourà la xerrada de Marc Pineda, exalumne de l’Institut Santa Eugènia i productor audiovisual. Pineda és graduat a l’Escola Universitària ERAM, adscrita a la Universitat de Girona (UdG) i ens explicarà la seva trajectòria formativa i profesional. 

Finalment es tancarà l’acte amb una actuació musical, a càrrec dels alumnes, i un refrigeri. L’hora prevista de finalització és al voltant de les nou del vespre.

 

Actualment, els estudis postobligatoris de l’Institut són les modalitats de Batxillerat de Ciències i tecnologia, i Humanitats i ciències socials; vuit cicles formatius de grau mitjà (dos dels quals en la modalitat de Dual) i sis de superior.