Notícies
Els alumnes d’Activitats Comercials coneixen el funcionament de Llagurt[COMERÇ I MÀRQUETING]
Dimarts, 13 de novembre de 2018

Els alumnes d’Activitats Comercials coneixen el funcionament de Llagurt

 

L’empresària Íngrid Rahola ha mantingut una trobada amb els alumnes de segon curs del cicle de grau mitjà d’Activitats Comercials. Rahola és la cofundadora (amb Glòria Salomó) de l’empresa Llagurt, una marca pròpia que ven iogurt natural i gelat. La trobada es va desenvolupar a través d’un interessant i intens diàleg en què els alumnes plantejaven qüestions comercials explicades en els mòduls professionals del cicle i l’empresària gironina contestava a partir de la seva experiència professional.

La selecció dels proveïdors (Llagurt treballa amb producte de proximitat) a fi d’aconseguir un producte final de qualitat i un enfocament comercial clarament basat en el consumidor han sigut dos dels dos aspectes que més van cridar l’atenció entre l’alumnat.

Íngrid Rahola també va revelar alguns aspectes que afectaran l’empresa i els productes que elaboren en un futur immediat.

Llagurt és una marca que, actualment, té una trentena de punts de venda distribuïts entre les comarques de Girona, les de Barcelona i la ciutat de Perpinyà.

L’activitat ha estat coordinada pels professors Joaquim Bohigas i Sònia Villaitodo.