Notícies
L'alcaldessa visita l'Institut per entregar la Beca Premi d'Europa[General]
Dissabte, 24 de novembre de 2018

L'alcaldessa visita l'Institut per entregar la Beca Premi d'Europa


L'alcaldessa de Girona, Marta 
Madrenasvisita dimecres l'institut per entregar la beca premi d'Europa de 2018 al projecte @Volta a Europa, que ha implicat la participació de 120 alumnes de tercer d'ESO en el projecte.

L'acte es realitzarà en el gimnàs i començarà a les nou del matí. Després de la benvinguda a càrrec del director del centre, Francesc Martí, la presidenta de l'Associació Catalana per a l'Educació, la Formació i la Recerca (ACEFIR), Rosa Maria Falgàs, farà un parlament en nom del jurat. Després, l'institut presentarà el projecte i, posteriorment, l'alcaldessa entregarà la beca i adreçarà unes paraules. L'acte d'entrega es clourà amb una fotografia dels assistents amb els alumnes.

L'objectiu de la beca és estimular el desenvolupament de projectes socials, educatius o solidaris a fi de reforçar el sentiment de pertinença europea. En aquest sentit, la convocatòria està contextualitzat en el Premi d'Europa atorgat per l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa a la ciutat de Girona. L'import de la beca és de 10.000 euros i, tal com queda expressat a les bases, l'institut ha de destinar l'import a ajudar en les despeses del viatge a Estrasburg de l'alumnat i professorat tutor implicats per a conèixer el Consell d'Europa, els seus diferents òrgans i la resta d'institucions europees a Estrasburg.

Els destinataris d'aquesta beca són els centres educatius de la ciutat de Girona que imparteixen ESO. L'Institut Santiago Sobrequés va guanyar la primera edició de la beca amb el projecte #Euroteens Ensembles.

+ Informació: El director, Francesc Martí, i la Coordinadora pedagògica, Mercè Sànchez, el dimecres 28 de novembre a les 18:20 h, presentaran el projecte al Centre Cívic Barri Vell – Mercadal, c. de la Cort Reial, 7. >