Notícies
El projecte la @Volta a Europa es presenta a la Jornada Lluís Maria de Puig[General]
Dijous, 29 de novembre de 2018

El projecte la @Volta a Europa es 

presenta a la Jornada Lluís Maria de Puig

 

El projecte @Volta a Europa ha estat presentat pel director, Francesc Martí, i la coordinadora pedagògica de l'Institut, Mercè Sànchez, a la sisena Jornada Lluís Maria de Puig, desenvolupada sota el lema «L'Europa de les persones» al Centre Cívic Barri Vell–Mercadal de Girona.

 

La jornada ha estat presidida per l'alcadessa de Girona, Marta Madrenas, i ha comptat amb la presència de diversos regidors, el defensar del Ciutadà, Ramon Lorente, i familiars de Lluís Maria de Puig, d'entre altres. És organitzada per l'Ajuntament de Girona i, per tercer any, forma part de les activitats de la Setmana de la Ciutat Educadora.

 

A més de la presentació del projecte @Volta a Europa, guanyador de la beca Beca Premi d’Europa 2018 que atorga l'ajuntament, la jornada ha programat dues conferències. Per una banda, el president del Consell Català del Moviment Europeu, Xavier Ferrer, ha pronunciat «La immigració exterior a la Unió Europea: reptes vs. oportunitats»; i, per l'altra, la professora agregada i membre de l’àrea de Dret Internacional Públic de la Universitat de Girona, Mariona Illamola, ha defensat “L’Europa de les persones que tenim, és la somiada?”.


Imatge: Ajuntament de Girona