Notícies
'L'auditoria interna constata la consolidació de la millora en els departaments'[General]
Dijous, 24 de gener de 2019

L'auditoria interna constata la consolidació de la millora en els departaments

 

Els resultats de l'auditoria interna, segons la Norma de Qualitat ISO 9001:2015, portada a terme a l'institut els dies 21, 22 i 26 de novembre constata l'aprofitament de les oportunitats per a millorar l'eficiència del funcionament dels departaments seleccionats. Un dels objectius que busca el pla de qualitat és l’èxit de tots els alumnes. 

 

La coordinadora de Qualitat, Mònica Oliva, ha remarcat, després que els resultats hagin estat divulgats, la "bona feina" que s'està desenvolupant en els departaments a fi d'aconseguir una millora contínua dels processos.

 

Cada auditoria interna selecciona, a partir d'uns criteris, uns departaments. En aquesta ocasió, han estat els departaments de Tecnologies (ESO i Batxillerat) i Mecanització (Cicles Formatius)

 

Sobre el departament de Tecnologies, l'auditoria destaca, d'entre altres, que tota la informació està a la plataforma Moodle, la realització de les enquestes dels alumnes sobre l'assignatura i la presa de mesures correctives després de l'anàlisi de resultats.

 

En referència al departament de Mecanització, l'auditoria subratlla el profund coneixement sobre el sector (les empreses i el seu entorn social...) i de l'alumnat.

 

En ambdós casos, l'auditoria ha detectat, a partir d'uns indicadors, la possibilitat de realitzar millores o canvis a fi de garantir la qualitat en els serveis que l'institut ofereix.

 

La norma ISO 9001, que s'aplica en tots els estudis que ofereix l'institut, té reconeixement internacional. En aquest sentit, el sistema de gestió de l'institut està certificat, per una entitat independent.