Notícies
Els cicles d’estudis comercials visiten la seu de la marca Trias[FP]
Divendres, 08 de març de 2019

CICLES FORMATIUS

 

Els cicles d’estudis comercials visiten la seu de la marca Trias

 

Els alumnes coneixen la història de l’empresa i els temes clau en la producció i comercialització dels productes

  

Els alumnes dels cicles formatius d’Activitats comercials i de Gestió de Vendes i espais comercials han visitat la seu i fàbrica de la marca de galetes Trias, de Santa Coloma de Farners, un edifici d'uns 4.000 metres quadrats situat a la carretera de Sils.

 

Els alumnes han conegut la història de la marca, fundada el 1908 per Joaquim Trias i Vila, i amb un primer punt de venda a l’aleshores carrer del Centre del municipi selvatà. Posteriorment, han preguntat sobre diverses qüestions relacionades amb els continguts explicats en els mòduls professionals que estudien i treballen a classe, com ara el públic objectiu, l'estructura del departament comercial, l'atenció al client, la protecció de dades, la forma jurídica, les diferents vies de finançament o la localització empresarial.

 

Galetes Trias és, actualment, una empresa que conjuga el producte tradicional (la teula original, feta amb ametlla, sucre, ou i farina) amb altres de nous a fi d’entrar en nous mercats. La marca, també, és un altre cas d'empresa gironina que exporta, en països tan diferents com Itàlia o el Japó.

 

La sortida acadèmica ha finalitzat amb un tast de productes i una visita a la pastisseria que va ser l'inici d'una de les marques de galetes més conegudes de Catalunya.

 

 

En aquest sentit, els alumnes de Gestió de vendes han desenvolupat una pràctica a l’aula a partir del coneixement de les particularitats dels productes i dels envasos, i dels mercats en què pot o podria operar, com a tècniques de venda.

 

Aquesta activitat ha estat coordinada per la professora Irene Freixas.