Notícies
Segon de Comerç elabora cartells pels comerços de Santa Eugènia i Sant Narcís[FP]
Dissabte, 30 de març de 2019

FP

 

Segon de Comerç elabora cartells pels comerços de Santa Eugènia i Sant Narcís


Els alumnes de segon curs del grau mitjà d'Activitats Comercials han elaborat cartells publicitaris de diversos comerços dels barris de Santa Eugènia i Sant Narcís de Girona. En concret, Tien21, S.T. Marés, Almacenes J. Sánchez i Pintures Montó del de Santa Eugènia; i Xerrac Fusters i Britania Academy del barri de Sant Narcís.

 

Aquests establiments participen en el projecte 'Donem visibilitat al comerç del nostre barri'. Els alumnes, que, amb aquesta iniciativa, desenvolupen el mòdul professional de Síntesi, s'han hagut d'adaptar a les peticions dels comerços, al missatge que es volien transmetre i a la informació que havia d'incloure el cartell.  

 

La implicació d'ambdues parts ha estat molt alta. A tall d'exemple, un dels comerciants ha difós el cartell a través de la xarxa social Facebook, aconseguint més de 1000 visualitzacions.

 

Acabats els cartells, els alumnes han començat a treballar en la següent activitat: un vídeo promocional del comerç. Després d'elaborar-ne el guió il·lustrat, van sortir de l'aula per enregistrar les imatges. Tan aviat com estiguin editats, els vídeos es podran veure en el canal de Comerç i Màrqueting a Youtube.

 

La professora Irene Freixas és la coordinadora d'aquesta iniciativa.