Notícies
Comerç i Màrqueting coneix la logística de Tradeinn[FP]
Dijous, 18 d'abril de 2019

Comerç i Màrqueting coneix la logística de TradeinnEls alumnes de cicles formatius de la família professional de Comerç i Màrqueting (Activitats Comercials i Gestió de Vendes i Espais Comercials) han visitat les instal.lacions de l'empresa Tradeinn de Celrà. La visita ha servit per a observar una aplicació pràctica dels continguts sobre aprovisionament i emmagatzematge de mercaderies explicats a l'aula, com ara els procediments, els criteris, la logística inversa o el programari utilitzat.

Aquesta marca, amb capital gironí, té, com a línia de negoci, la venda de material d'una quinzena d'esports a través d'Internet. Segons l'empresa, Tradeinn processa al voltant de les 7.500 comandes diàries i ven a uns 190 països. El magatzem ocupa una superfície d'uns 15.000 metres quadrats.

La visita, amb una durada aproximada d'una hora i mitja, ha recorregut el magatzem i, a més a més, el punt de venda al públic que la marca té en la mateixa zona logística.

El màxim responsable de logística de Tradeinn, Ramon Álvarez, ha acompanyat els alumnes durant la visita i ha respós a les preguntes plantejades.