Notícies
Girona emprèn assessora els plans d'empresa dels alumnes d'Emprenedoria[FP]
Divendres, 24 de maig de 2019

Girona emprèn assessora els plans d'empresa dels alumnes d'Emprenedoria

 

Girona emprèn, el servei de l'Ajuntament de Girona que dóna suport a la creació d'empreses, ha realitzat, en dos dies, unes sessions d'assessorament pels plans d'empresa realitzats pels alumnes de segon curs dels cicles formatius d'Electricitat, Producció de calor i Obres. Les sessions han anat a càrrec de Sílvia Prunella, tècnica del servei.  

 

La tècnica ha repassat els treballs que han estat desenvolupant els alumnes durant aquest curs, i ha donat orientacions, cosa que ha permès un intercanvi d'idees i experiències reals. En aquest sentit, les sessions han servit per a incidir en algunes qüestions importants a fi d'aconseguir la viabilitat empresarial, com ara el càlcul dels preus i marges adequats, les unitats de venda mínima per a aconseguir la rendibilitat, i la realització del pla de tresoreria.

 

Aquestes sessions s'han fet dins el mòdul professional d'Empresa i Iniciativa Emprenedora (EIE) i es contextualitzen en el moment de les darreres verificacions abans del tancament dels plans d'empresa, i la seva defensa per a ser avaluats.