Notícies
FP/ Tres estudiants i dues docents posen a prova la seva creativitat i pensament crític a Barcelona[FP]
Dijous, 07 de novembre de 2019

Els alumnes Cristian Arguijo (de segon curs del Cicle de Grau Mitjà de Preimpressió Digital -DUAL-), David Pons (segon curs del Cicle de Grau Mitjà d'Obres) i David Galera (alumne que està finalitzant el Cicle de Grau Superior de Vendes) han participat en l'edició de 2019 del ProtoiFest, una exitosa jornada d'innovació i emprenedoria celebrada a l'Espai Bital de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

Les professores Eva Albert (del departament de FOL) i Marta Valero (de Comerç i Màrqueting) han format part dels equips de docents.

La ProtoiFest posa a prova la creativitat, el pensament crític, l'intercanvi de pensaments i idees, i també de maneres de solucionar problemes. Els alumnes i les professores han treballat amb la metodologia Desing Thinking.

La finalitat ha estat crear un prototip d'acord amb els objectius definits. D'entre altres punts, els participants han treballat la fabricació digital, la pluja d'idees i les proves d'usuaris.

Aquesta jornada, organitzada pel Departament d'Educació de la Generalitat, ha reunit al voltant de 300 alumnes i cinquantena de professors d'arreu de Catalunya, en ambdós casos, de les diferents famílies professionals, tant de cicles formatius grau mitjà com de superior.

L'Institut Santa Eugènia de Girona té accés a aquest tipus de convocatòries gràcies al fet que està inclòs a la Xarxa d'Emprenedoria.