Notícies
FP/ Creative Corner explica la seva creació i funcionament als alumnes de Comerç i Màrqueting[FP]
Divendres, 08 de novembre de 2019

Els alumnes de segon del cicle formatiu de grau mitjà d'Activitats comercials i de segon de grau superior de Gestió de vendes i espais comercials  de l'Institut Santa Eugènia han mantingut una trobada formativa amb Lorena Rodríguez, sòcia fundadora i gerent de l'agència publicitària Creative Corner, de Banyoles.

La formadora ha presentat el seu projecte empresarial i, posteriorment, ha respost a totes les preguntes dels alumnes. D'entre altres aspectes, Lorena Rodríguez ha explicat què va haver de fer per començar el negoci, quines dificultats s'ha anat trobant pel camí, quines tasques s'hi porten a terme -amb especial èmfasi en el fenomen dels influencers- i com selecciona i gestiona el seu equip, entre d'altres.

La creativa ha incidit en què la constància i l'actitud són dos dels factors més rellevants per a treballar en qualsevol feina. A tall d'exemple, Creative Corner ha tardat fins a sis anys per a situar-se en aquest sector empresarial, després de molt esforç, sacrifici i feina ben feta, tal com ha destacat.