Notícies
ESO/ Els alumnes de quart divulguen sobre reciclatge i executen una acció de prevenció de residus[FP]
Dilluns, 18 de novembre de 2019Els alumnes de quart d'ESO s'han fet ressò de la setmana europea de la prevenció de residus i han realitzat una acció a l'institut.

Els estudiants han fabricat uns contenidors pel reciclatge del paper amb capses de cartó, que han anat a lliurar als alumnes de primer d'ESO, juntament amb una safata per deixar el paper que pot ser reutilitzat i una planta per decorar l'aula. A més a més, han explicat, a partir d'una presentació, què vol dir ser escola verda i com s'ha de fer el reciclatge. 

En aquest sentit, aquests alumnes es comprometen a visitar periòdicament aquestes aules per comprovar que el reciclatge de paper s'estigui realitzant correctament. El resultat d'aquestes visites quedarà palès en unes graelles instal·lades a l'aula.

D'altra banda, s'ha fet un mural amb el lema «Reciclar no és una opció, és una obligació» que ha quedat instal·lat a l'entrada de l'aulari.

Durant aquesta setmana, nombroses associacions fan activitats d'informació i de conscienciació, així com neteges d'indrets de l'espai públic com són parcs, jardins i lleres de rius.