Notícies
ESO/ La professora Núria Plantalech rep un reconeixement per un projecte d'innovació en anglès[ESO]
Dissabte, 23 de novembre de 2019La professora Núria Plantalech ha rebut el segell de qualitat eTwinning, tant a escala nacional com europea, per un projecte realitzat amb els alumnes del grup d'ampliació de primer d'ESO en el curs 2018-19. El treball reconegut, de nom NCIS: New Crazy International Scientists, es realitzava a les hores d'anglès.

El segell certifica que el projecte ha complert amb uns criteris que s'estableixen a tot Europa, com ara la innovació pedagògica, la integració en el pla d'estudis, l'ús adequat de la tecnologia, i els resultats i impacte del treball.

En aquest sentit, els alumnes aleshores implicats en el projecte han participat en un acte a la biblioteca de l'Institut Santa Eugènia, on han rebut un certificat (Quality Labels) del reconeixement. Hi han assistit el director del centre, Francesc Martí, i Berenguer Sabadell, un dels docents col·laboradors.

eTwinning és una xarxa educativa d'àmbit europeu que vincula professors, alumnes i equips directius, amb el propòsit de compartir projectes i experiències. Està cofinançat pel programa europeu Erasmus+.

 

En el document adjunt, la carta rebuda per la direcció de l'Institut que informa sobre la concessió del segell de qualitat