Notícies
FP/ Alumnes de Comerç i Màrqueting coneixen per dins la campanya de Nadal del Banc dels Aliments[FP]
Dilluns, 02 de desembre de 2019Els alumnes de segon curs del cicle formatiu de grau mitjà d'Activitats Comercials i els de segon del cicle superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials de l'Institut han participat en la campanya El Gran Recapte del Banc dels Aliments de Girona. Aquesta iniciativa solidària és la més important que se celebra a Catalunya després de La Marató de TV3, amb la mobilització de centenars de voluntaris i desenes de punts de venda de marques de distribuïdores d'alimentació.

Els alumnes de Comerç s'han involucrat com a voluntaris en un punt de recollida d'aliments. En concret, de Lidl, distribuïdora d'origen alemany. Els nois i noies han desenvolupat les tasques d'atenció al públic, classificació i empaquetament dels aliments, a partir de les indicacions donades per l'entitat convocant. 

Posteriorment, aquests estudiants de l'Institut Santa Eugènia de Girona s'han desplaçat a la seu i magatzem que l'entitat solidària té a la ciutat. El president del Banc Aliments de les comarques gironines, Frederic Gómez, els ha explicat les qüestions bàsiques de la campanya i han visitat la nau d'emmagatzematge dels productes, a punt per a ser distribuïts.

D'altra banda, els estudiants de gestió comercial han aprofundit en els factors que expliquen el desenvolupament d'aquesta iniciativa solidària, i han conegut els principals aspectes de la logística, classificació, emmagatzemament i distribució dels productes recollits, segons les característiques. Els alumnes s'han interessat per la planificació d'una campanya que, a les comarques gironines, ha implicat unes 4.000 persones, amb uns 350 punts de recollida situats en 73 municipis.