Notícies
FP/ L'Institut és un dels protagonistes de la II Jornada d'Innovació de la FP a Girona[FP]
Dimarts, 03 de desembre de 2019L'Institut Santa Eugènia ha estat un dels protagonistes de la II Jornada d'Innovació i Emprenedoria de la Formació Professional (FP) a Girona, organitzada pel Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona amb la col·laboració de  Girona Emprèn, els centres educatius de formació professional de la ciutat i l'Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach (ICE) de la Universitat de Girona (UdG).

Alba Rodríguez, alumna del segon curs del cicle formatiu de grau mitjà de Preimpressió Digital (dual) ha estat l'autora del díptic.

Salma ez Zaary, alumna del primer curs del cicle formatiu de grau superior de Gestió de Vendes i espais comercials, ha estat la coconductora de l'acte.

Agustí Bisbe, alumne del cicle formatiu de grau superior Projectes d'Edificació, ha recollit un accèssit en la primera edició del Premi de l'Emprenedoria de l'FP.

Gloria Deulofeu, coordinadora acadèmica a Comexi Group, Ctec, del cicle formatiu de grau mitjà d'Impressió Gràfica i Converting (dual) ha participat com a representant del teixit empresarial i industrial.

La sessió ha inclòs una ponència sobre la innovació aplicada a l’FP, una taula rodona amb experiències de joves emprenedors d’FP i empreses d’FP Dual, i el lliurament del Premi d’Emprenedoria.

La jornada, celebrada a l'Auditori, ha estat un dels actes de la quarta edició de la Setmana de la Ciutat Educadora, organitzada per l'Ajuntament de Girona.