Notícies
FP/ Joaquim Coello, expresident del Port de Barcelona, parla d'empresa a Comerç i Màrqueting[FP]
Dimecres, 29 de gener de 2020Joaquim Coello, assessor a la presidència de Siemens Gamesa i expresident del Port de Barcelona, ha realitzat una conferència sobre el món empresarial als alumnes de segon curs del grau mitjà d'Activitats Comercials i de Gestió de Vendes i Espais Comercials de l'Institut.

Coello, que ha participat en la trobada gràcies al programa Escola i Empresa de FemCAT, va explicar la importància que té l'empresa en la nostra societat, i va enumerar, i desenvolupar breument, les rutines en la seva gestió.

A més a més, el ponent va concretar, amb l'ajuda dels estudiants, les habilitats que ha de tenir un empresari o una empresària, com ara el lideratge, la innovació, la iniciativa, l'assumpció de riscos, el treball en equip i la perseverança.

També va citar l'honestedat, la presa de decisions, la flexibilitat i la comunicació.

Joaquim Coello, gironí d'adopció, té una extensa trajectòria en el món empresarial, social i esportiu, essent director general i conseller delegat de diverses empreses relacionades amb el món eòlic, marí i aeri, i president del Consell Social de la Universitat de Barcelona, d'entre altres responsabilitats.