Notícies
BATXILLERAT/ L'Institut rep dilluns un grup d'estudiants de la ciutat de Kolding (Dinamarca)[BATXILLERAT]
Dimarts, 25 de febrer de 2020Els alumnes de francès de primer de Batxillerat reben dilluns vinent, dia 2 de març, la visita d'un grup d'estudiants del Munkensdam Gymnasium de Kolding (Dinamarca).

En concret, són 22 alumnes, que viatgen amb dos professors.

Els estudiants gironins rebran el grup danès a la biblioteca a les 8 del matí. El programa inclou una presentació i explicació sobre la vida dels estudiants a Girona i Kolding. L'acte es clourà amb un esmorzar.

Kolding és una ciutat d'uns 60.000 habitants (la setena del país) amb una economia local basada en la construcció de vaixells.

Els nois i noies que visiten l'Institut Santa Eugènia tenen el nivell A2 de francès, i l'equivalent al castellà; a més a més, dominen l'anglès i, alguns d'ells, l'alemany.

En la fotografia, els alumnes de francès i el professor Joan Mercader.

-------------------------

Notre lycée sohuaite la bienvenue aux élèves danois du Munkensdam gymnasium de Koldin. Il s'agit de 22 élèves, débutants en français (niveau A2) et en espagnol (peut-être A2 aussi). Quelques’uns parlent aussi l’allemand et toutes les élèves parlent aussi très bien l’anglais.

Date: Lundi, le 2  mars, de 8h à 9h. Lieu: Bibliothèque. 

On va faire le cours ensemble ce matin-là avec ses deux professeurs visitants. 

On a accordé que les élèves danoises vont préparer un petit exposé/une petite présentation de la vie des jeunes au Danemark ou la ville de Kolding au Danemark (environ 5 minutes) avec des images etc. en français et en espagnol. Ensuite, nos élèves vont présenter la ville de Girona en catalan/espagnol et en français, environ 5 minutes. Comme ça, tous les élèves pourront apprendre quelques choses sur un sujet espagnol/catalan et danois. Après les présentations, on aura l'occasion de partager le petit déjeuner et de parler un peu ensemble.

-------------------------