Notícies
ESO/ Els alumnes de tercer treballen tècniques de circ i assisteixen al Festival Elefant d'Or[ESO]
Dijous, 27 de febrer de 2020

Els alumnes de tercer d'ESO de l'Institut han treballat, en les darreres setmanes, diverses tècniques de circ i han assistit al Festival Internacional Elefant d'Or, celebrat a Girona.

Una de les unitats didàctiques que es desenvolupen a l’assignatura d’Educació Física aborda les habilitats de circ. L’alumnat s’endinsa durant unes setmanes en diferents disciplines, com ara els malabars (pilotes, diàbolo, etc.) i els equilibris (xanques, corró americà, etc.). 

En aquest període, cada alumne practica amb els diversos materials per anar progressant en els diferents graus de dificultat, fins a arribar a realitzar figures ben complexes. Aquest procés requereix molta concentració i coordinació.

Aprofitant aquesta situació d’aprenentatge, els estudiants han presenciat una de les sessions del festival de circ, que ha arribat a la novena edició. 

Elefant d’Or s’ha convertit en la porta d'entrada a Europa de molts artistes procedents de diferents. Enguany, hi han participat artistes de països com Mèxic, Estats Units, Ucraïna i la Xina, entre d’altres; a més a més, ha tingut una participació molt rellevant  de companyies provinents de Rússia,  perquè se celebrava el 50è aniversari de l’arribada del circ de Moscú a Catalunya.