Notícies
Jornada de Portes Obertes de l'ESO[ESO]
Dimecres, 11 de març de 2020
Us hi convidem. Dimecres 11 de Març a les 19 hores.

Us explicarem el nostre Projecte Educatiu, renovat fa dos cursos per aprofundir en el nostre compromís per una educació de qualitat.

Constatareu que són trets característics del nostre Projecte: la formació personal i social de nois i noies, la renovació pedagògica i tècnica, la tasca de tutoria i orientació, treballar la lectura, treure partit de les TIC, tenir sempre present la preservació del medi ambient, l'aprenentatge globalitzat i significatiu i un sistema de gestió homologat segons la norma ISO9001.

Veureu que tot aquest treball el duem a terme en un marc de valors compartits: respecte, tolerància, generositat, curiositat, creativitat, innovació, esforç, disciplina, qualitat, confiança, cohesió social, treball en equip, llibertat. Volem complir amb la missió d'acollir, integrar, orientar i formar a tots els nois i noies, assegurant un desenvolupament personal i social sòlid que asseguri una preparació excel·lent per seguir formant-se.

Us explicarem amb detall que per això hem comptat i comptem amb la confiança de les  famílies, de procedències molt diverses, que configuren una comunitat educativa molt rica, la qual contribueix de forma important a la formació personal i social del nostre alumnat.

També veureu que comptem amb professorat expert en les seves respectives matèries i en tècniques docents, que està compromès amb el Projecte Educatiu. Addicionalment, us detallarem que cuidem l'acollida de nois i noies des d'abans que arribin al centre, coordinant-nos amb les escoles de procedència.

Podreu visitar l'edifici modern i ben equipat, amb aules d'informàtica, laboratoris i tallers. Veureu que gaudim d'amplis patis i gimnàs. Que tenim una biblioteca ben assortida i en permanent renovació i la nostra oferta d'estudis post-obligatoris de Batxillerat i Formació Professional és àmplia.

Veureu com cuidem que els nois i noies facin serveis comunitaris, col·laborant amb entitats com Universitat de Girona, Òmnium Cultural i Banc dels Aliments.

Addicionalment us explicarem perquè diem que l'AMPA de l'Institut és activa, organitzant una varietat d'activitats extraescolars que possibiliten una ocupació rica del temps no lectiu de nois i noies.

Us donarem detalls dels diversos reconeixements que, al llarg dels anys l'Institut Santa Eugènia i els nois i noies que hi han estudiat han rebut, els més recents han estat la concessió de la Beca Girona Premi d'Europa de l'ajuntament el curs 2018-19, que ha permès viatjar a molts nois i noies a Estrasburg, i l'obtenció del segell de qualitat europeu 2019 per un dels projectes realitzats a la xarxa etwinning.

I us voldrem transmetre que som una comunitat educativa cohesionada i acollidora, compromesa en educar per contribuir a millorar el futur.

No us ho perdeu!