Notícies
ESO/ Alumnes de tercer visiten la UdG per a crear els grups dels projectes Mirall i Transmèdia[ESO]
Dimarts, 03 de març de 2020

Els alumnes de tercer d’ESO que portaran a terme els projectes de servei comunitari Mirall i Transmèdia han visitat la facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona, al campus del Barri Vell.

Un dels objectius de la visita ha estat la creació els equips de treball.

Després d’una petita presentació, els nois i noies es van separar per projectes. Els estudiants que faran Mirall van tenir l'oportunitat de visitar la facultat guiats pels mateixos estudiants universitaris; i els alumnes de Transmèdia van fer una sèrie d’activitats orientades a trencar el gel i conèixer més a fons els objectius del projecte.

La visita va transcórrer amb normalitat, amb una mica de vergonya en un primer moment però que aviat va desaparèixer amb les primeres converses.

Els comentaris per part d’alguns participants van ser il·lusionants i engrescadors.

Aquesta sortida ha significat una primera pressa de contacte que ha de venir seguida d’algunes sessions de treball durant les setmanes que venen.

El projecte Mirall i Transmèdia són dues propostes d’activitats d’aprenentatge i servei adreçades a estudiants de 3r d’ESO en les que l’Institut Santa Eugènia col·labora amb la citada facultat.

Tots dos treballen la multiculturalitat però de formes diferents.


Consulteu el document d'adjunt per a conèixer els projectes Mirall i Transmèdia