Notícies
TANCAMENT INSTITUT DESDE DIVENDRES 13 DE MARÇ-SUSPENSIÓ DE LES CLASSES[General]
Divendres, 13 de març de 2020
El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a  mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir de divendres 13 de març tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars. Aquesta suspensió també afecta a les pràctiques d'FCT. Les estades en empreses en modalitat de Formació Professional Dual queden subjectes a les instruccions que determinin les empreses on es realitzen aquestes estades o l'autoritat laboral competent.

 

Aquesta mesura, en principi, té prevista una durada inicial de 15 dies però prestarem atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.


S'ha avisat a tots els alumnes que estiguin pendents de les instruccions del professorat al respecte de les tasques a realitzar a través dels canals virtuals que tenim habilitats. Properament donarem detalls addicionals sobre com es concreta aquest aspecte.

 

Anirem actualitzant la informació en aquest espai

Us recomanem que tingueu oberts canals de comunicació fluids amb el personal del centre educatiu, però és recomanable evitar aquells de tipus presencial.  També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus