Notícies
ESO/BAT/FP Els docents encaren el confinament reforçant l'ensenyament virtual per atendre l'alumnat[General]
Dimecres, 15 d'abril de 2020

El professorat de l'Institut ha afrontat el període de confinament reforçant l'ensenyament virtual en diferents modalitats, com ara la videoconferència i diverses plataformes, per atendre l'alumnat, i tenint en compte la diversitat de casos que es presenten.

En aquest sentit, els docents treballen perquè els nois i les noies puguin treballar de manera autònoma i eficaç, alhora que els donen acompanyament emocional davant un fet sense precedents.

També cal remarcar les editorials han donat accès digital als llibres del curs i, per tant, els alumnes poden seguir els continguts.

Un exemple és el departament d'anglès, que ha realitzat un període de proves d'ensenyament en línia amb el propòsit d'adaptar-se a una situació excepcional, avançar matèria i satisfer les necessitats dels alumnes, i les qüestions específiques.

Durant la classe, que es realitza en temps real, els alumnes poden fer servir un xat en què poden formular preguntes. Els alumnes també poden participar activament a través del sistema de so.

La sessió també es penja en una plataforma amb el propòsit que sigui recuperat per l'alumnat en el moment que ho considerin més oportú.