Notícies
FP/ El treball de síntesi d'Activitats Comercials és finalista en uns premis d'innovació[General]
Dimarts, 05 de maig de 2020

El projecte de síntesi Donem visibilitat al comerç del nostre barri, que es desenvolupa en el segon curs del grau mitjà d'Activitats Comercials de l'Institut, és finalista als premis InnovaFP, juntament amb quatre projectes més d'arreu de Catalunya. Aquests guardons formen part de la primera Mostra d'Impuls FP, que se celebrarà del 12 al 14 de maig (de les nou del matí a dos quarts de dotze del migdia) en la modalitat en línia (/www.mostraimpulsfp.cat/). La professora Irene Freixas és la coordinadora d'aquesta iniciativa acadèmica que dissenya i elabora material publicitari per a comerços de proximitat de Santa Eugènia i Sant Narcís de Girona.

Els alumnes Paula Sureda i Joan López presentaran el projecte a l'entrega de premis del 14 de maig; Zenai Macias, exalumna del projecte i ara estudiant el segon curs del grau superior en Gestió de Vendes i Espais Comercials, i Irene Freixas l'explicaran en una taula rodona. 

Donem visibilitat al comerç del nostre barri implica que els alumnes creïn, en grups de tres, una agència de publicitat fictícia que treballa per un comerç que li és assignat. L'objectiu és la presentació d'un anunci per a premsa escrita, un vídeo comercial i la gestió de les xarxes socials, entre d'altes. Els alumnes estan en constant contacte amb l'empresari, realitzant les tasques habituals en el món publicitari, com ara l'entrevista amb el client, la recollida d'informació, el disseny i elaboració dels continguts en els diferents suports, i la seva presentació per a la defensa.

Durant les tres jornades de la Mostra d'Impuls FP, alumnes d'arreu de Catalunya exposaran els millors projectes innovadors i emprenedors. A més a més, hi haurà taules rodones on exalumnes ens explicaran com han portat a terme la seva activitat emprenedora. 

El programa InnovaFP, impulsat per la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, promou la col·laboració d’empreses i centres de formació professional per treballar en projectes d’innovació i transferència de coneixement.


A la fotografia, l'empresari Toni Noguera, propietari de la cadena Noguera Pastissers, durant la visita que va fer als alumnes el mes de febrer passat