Notícies
ESO/ Estudiants d'Educació Visual i Plàstica participen en una campanya solidària amb hospitals[ESO]
Dijous, 07 de maig de 2020Alumnes de primer, segon i tercer d'ESO han participat, a través de l'assignatura de Visual i Plàstica, en una campanya solidària engegada per Sílvia Gelabert professora d’un cicle formatiu i tècnica en diagnòstic per la imatge, a fi d'animar els malalts ingressats per la pandèmia de la COVID-19 i els professionals que els han estat atenent.  

Mig miler de centres educatius de Catalunya s'han adherit a la campanya Cartes amb Cor, que ha arribat a diferents hospitals catalans, com ara l'Hospital Clínic i l'Hospital del Mar (en ambdós casos, de Barcelona), l'Arnau de Vilanova de Lleida, el Joan XXIII de Tarragona i el Josep Trueta de Girona.

Les alumnes que van enviar els dibuixos i dedicatòries han estat: Sami UllahAriadna Maria CionHayat Taouil i Anna Font. Els dibuixos adjunts tenen aquesta autoria.

 

Els cal·ligrames (poemes visuals) són dels alumnes de tercer. En concret, de Montse Amador, Marina Ramos, Lamya Boussouf i Miquel Àngel Pedraza.

 

Els estudiants de l'Institut han rebut resposta dels centres sanitaris, com ara de l'Hospital Clínic, així com de l'Hospital Pere Mates de Reus, el Sagrat Cor i el Sant Pau de Barcelona.

 

Els estudiants podien enviar dibuixos, poemes, cartes o vídeos, això com altres formes d'expressió a partir de la paraula escrita.