Notícies
ESO/ Els projectes d'eTwinning finalitzen el curs amb resultats molt òptims malgrat el confinament [ESO]
Dissabte, 13 de juny de 2020

Els projectes d'eTwinning, la xarxa educativa d'àmbit europeu que vincula professors, estudiants i equips directius amb l'anglès com a llengua vehicular, ha finalitzat el curs amb resultats molt bons malgrat el confinament a causa de la pandèmia. L'Institut és, des d'inicis d'aquest any, escola eTwinning, cosa que obre la porta a desenvolupar activitats amb altres centres educatius d'arreu d'Europa.   

En el projecte eTwinnovateens, els alumnes de primer d'ESO ampliació han realitzat diferents activitats, com ara una videoconferència amb estudiants de Turquia i l'aprenentatge de l'edició de vídeo amb Movie Maker (creant audiovisuals de l'Institut i Girona). L'activitat principal ha estat una revista sobre el canvi climàtic, en què els alumnes gironins han gestionat els continguts juntament amb altres escoles. 

El grup de primer d'ESO C (grup d'instrumentals), que han desenvolupat el projecte Let's save our planet, han creat un tauler (amb l'aplicació Padlet) on els estudiants de quatre nacionalitats donen consells sobre com cuidar el medi ambient. També han elaborat un llibre electrònic del projecte que recull els treballs dels alumnes que, repartits en grups internacionals, han explicat els diferents tipus de contaminació que hi ha al món.

Finalment, els alumnes de primer d'ESO D (grup d'instrumentals) han treballat el projecte A trip to the Moon. Amb la participació d'alumnes de quatre països, els alumnes han elaborat un llibre electrònic amb una selecció de les activitats portades a terme durant el curs. També han realitzat una pàgina interactiva amb jocs relacionats amb la Lluna.