Notícies
FP/ Roser Saperas, Ignasi de Segarra i Arnau Fusté signen els millors plans d'empresa de l'Institut[FP]
Dilluns, 29 de juny de 2020

Roser Saperas (alumna del grau mitjà d'Edificació i Obra Civil), i Ignasi de Segarra i Arnau Fusté (del grau superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials) han guanyat la fase interna del concurs de millors plans d'empresa de l'Institut en el curs 2020-21. Aquests estudiants representaran el centre en la convocatòria del departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a Girona, que enguany compleix la desena edició.

'Més reformes', amb autoria de Roser Saperas, és una cooperativa formada per un equip femení que es posiciona per a oferir habitatges sostenibles, en voga amb la demanda actual del mercat.

'Atakart' és un innovador projecte per desenvolupar un circuit de karts elèctrics, cosa que els posicionaria com a referents a la demarcació de Girona.

Després d'un intens debat, la comissió d'emprenedoria també ha destacat els treballs d'Èriol Fortià i Júlia Ferran (grau mitjà de preimpressió gràfica) i David Pons (grau mitjà d'Edificació i Obra Civil).

En referència a grau superior, la a comissió d'emprenedoria ha subratllat el projecte Oakids, de Zenai Badosa i Nerea Luque, també alumnes de Gestió de Vendes i Espais Comercials. En aquest cas, el treball ha estat presentat als premis Argó, que convoca la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

La comissió ha explicat que "cal felicitar fervorosament a tots els finalistes, ja que tots ells han hagut d’acabar els seus projectes de forma molt autònoma degut a les circumstàncies  sanitàries adverses d’enguany; malgrat això tots ells són d’una gran qualitat, i això demostra una gran maduresa i implicació d’aquests estudiants. Per tant, tots són susceptibles de ser presentats en diferents convocatòries de premis que vagin sorgint".