Notícies
7 d'OCTUBRE A LES 19h REUNIONS INICI DE CURS PARES/MARES-TUTORS/TUTORES[General]
Dimarts, 06 d'octubre de 2020

EL PROPER DIMECRES 7 D'OCTUBRE A LES 19h ES REALITZARAN LES REUNIONS DE PARES I MARES  AMB TUTORS I TUTORES VIA TELEMÀTICA

Benvolgudes famílies, 


Un any més volem tenir un contacte directe amb vosaltres per tal de presentar-vos el nou curs i l’organització especial que hem adoptat per tal d’adaptar-nos a les circumstàncies del context sanitari actual, mantenint el nivell de qualitat del serveI.


El nostre desig seria fer les reunions presencialment en el centre però, degut a les limitacions actuals, les reunions seran telemàtiques. Així doncs, l’Institut Santa Eugènia us convida el proper dimecres 7 d’octubre a les 19h a la reunió d’inici de curs del grup del vostre fill/a que tindrà lloc telemàticament.


Esperem l’assistència de tots vosaltres, donada la importància dels temes a tractar. Des del centre donem gran valor a la col·laboració amb les famílies i creiem que aquesta és una magnífica ocasió per assentar-ne les bases, informant-vos de tot allò que necessiteu saber i aclarint-vos totes les qüestions que ens plantegeu.


La reunió serà convocada i conduïda pel tutor de cada grup. Rebreu un missatge a la intranet i/o pel correu electrònic, tan la família com l’alumne, amb la convocatòria i l’enllaç de la videotrucada a la que heu d’accedir per assistir.


Us desitgem a tots/es un molt bon curs 2020-21, us esperem dimecres que ve!.


Atentament,

Equip Directiu