Notícies
FP/ Un expert divulga punts claus en la direcció d'equips comercials als alumnes de Publicitat[FP]
Dilluns, 05 d'octubre de 2020L'alumnat del 3x2 de Màrqueting i Publicitat ha conegut punts claus en la direcció d'equips comercials amb una sessió a l'aula a càrrec del consultor Miquel Ibáñez.

El ponent ha desenvolupat, al llarg d'una hora i escaig, qüestions bàsiques com ara els perfils més adequats (actituds, habilitats...), la formació inicial i contínua, els estils de lideratge i les formes de retribució i remuneració.

Ibáñez, amb experiència en empreses multinacionals, ha dedicat la darrera part de la classe a respondre a les preguntes i els dubtes dels alumnes, originant un interessant diàleg sobre el funcionament del mon empresarial.

Aquesta sessió, que significa el tret de sortida del segon projecte del curs, s'ha portat a terme amb la col·laboració del Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona i Comarques.

Miquel Ibáñez tornarà a l'Institut el dijous 22 d'octubre per formar part del tribunal que avaluarà els projectes que els estudiants desenvoluparan durant, aproximadament, tres setmanes.