Notícies
FP/ Dualiza Bankia i FPEmpresa valoren un projecte de l'Institut com un dels més innovadors[FP]
Dijous, 19 de novembre de 2020

La Convocatòria d'Ajudes de Dualiza Bankia i FPEmpresa de 2020 ha reconegut un projecte de l'Institut com un dels més innovadors a l'àmbit estatal.

El projecte, impulsat des del departament de Comerç i Màrqueting, consisteix en la generació de material publipromocional per a empreses i entitats de l'entorn del centre educatiu amb la finalitat de donar resposta a les seves necessitats

El projecte de l'Institut Santa Eugènia, que ha rebut una ajuda de 10.000 euros, té la col·laboració de l'Institut Català de les Dones (ICD), l'agència de publicitat Creative Corner i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

La convocatòria d'enguany ha seleccionat 31 projectes de centres de formació professional, cinc dels quals són de Catalunya. A més a més de l'Institut Santa Eugènia, s'han reconegut projectes dels instituts Bonanova Joan Brossa (Barcelona)Guillem Catà (Manresa) i Provençana (L'Hospitalet de Llobregat).

Entre els projectes seleccionats aquest any, figuren alguns destinats a impulsar la robòtica, l'economia circular, el sector naval, la investigació sanitària o el màrqueting.

En aquest sentit, les entitats organitzadores han agraït l'àmplia implicació mostrada pels centres educatius i pels docents a l'hora de presentar projectes. De fet, la complicada situació que travessen en la gestió del dia a dia, provocada per la pandèmia, no ha evitat que les iniciatives presentades hagin superat el centenar.

L'objectiu d'aquestes ajudes de Dualiza Bankia i Fp Empresa són impulsar projectes de formació professional de centres educatius que comptin amb la col·laboració de l'empresa. La convocatòria valora la col·laboració de l'empresa, la innovació, l'impacte en el territori, la sostenibilitat, la diversificació dels agents participants i la transferibilitat de coneixement generat per aquest projecte. També que els projectes contemplin perdurabilitat per proporcionar resultats a llarg termini.


+ info: La Convocatoria de Ayudas Dualiza de Fundación Bankia y FPEmpresa selecciona 31 proyectos de FP como los más innovadores del país