Notícies
FP/ MK i Publicitat presenta una aplicació inclusiva per a gamificar el Camí de Ronda de S'Agaró[FP]
Dilluns, 15 de febrer de 2021Sota el títol Fem del Camí de Ronda un joc, l'Institut Santa Eugènia de Girona ha acollit la presentació d'una aplicació inclusiva per a gamificar el Camí de Ronda SaConca-S'Agaró, en el terme municipal de Castell-Platja d'Aro.

El disseny de l'aplicació, que ha implicat l'anàlisi del producte i el posterior desenvolupament gràfic i la campanya publicitària, ha anat a càrrec dels nois i noies que, aquest curs, estudien el 3x2 de Màrqueting i Publicitat.

Aquest projecte ha rebut la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i de l'associació Multicapacitats.

La presentació, també organitzada pels alumnes, ha comptat amb les intervencions del director del centre, Francesc Martí; Isabel Godoy, responsable de turisme inclusiu del citat patronat; el president de Multicapacitats, Isaac Padrós; i de Ricard Guillem, coordinador territorial de Dualiza Bankia.

Aquest acte s'ha desenvolupat, de manera simultània, en les modalitats presencial i en línia, amb l'assistència de diferents càrrecs i professors de l'Institut.

L'acte presencial es va desenvolupar amb les mesures de seguretat exigides a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Els assistents s'han emportat una bossa commemorativa. El departament d'Arts Gràfiques ha col·laborat en la impressió, de la mateixa manera que amb altre material gràfic.

El projecte de l'aplicació s'ha dut a terme gràcies a l'ajuda atorgada per Dualiza Bankia FPEmpresa.