Notícies
ESO/ L'alumnat de l'aula inclusiva produeix i interpreta una cançó de final d'etapa en català[ESO]
Dilluns, 21 de juny de 2021Els i les alumnes de català del Servei Intensiu d'Escolarització Inclusiva (SIEI) de l'Institut han produït i interpretat un cançó de comiat a propòsit del canvi d'etapa.

El projecte, coordinat per les professores Bet Martí i Èlia Aumedes, és el resultat final d'un treball realitzat al llarg del curs en l'àmbit de la llengua catalana.

Els i les estudiants han desenvolupat una sèrie d'activitats de narrativa, poesia i música amb el propòsit de desenvolupar les competències de lectura i escriptura, gestionar emocions i atiar la creativat

Podeu accedir a la interpretació de la peça musical a través d'aquest enllaç  CLICAR

Pel seu interès, adjuntem la lletra de la cançó:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Quatre sentiments en quatre temps


Ara ja és el final de la nostra etapa de l’ESO. Avui ens acomiadem, però no és un adéu per sempre. Per whatsapp, Instagram, Correu podrem parlar i així ens podrem retrobar. El curs que ve començarem amb por, però de mica en mica anirem agafant confiança. Farem nous amics, farem nous treballs, farem nous records, farem una nova vida... 

Sabem que tindrem molts canvis, però segur segur que ens anirà bé. 

Què heu fet vosaltres per nosaltres? Ens heu donat idees, ens heu donat llum quan nosaltres estàvem a l’ombra, ens heu donat un camí quan no teníem ni carretera, ens vau ensenyar que “no es tracta d’aconseguir coses per ser feliç, sinó gaudir de les coses que ja tenim”. El que hem aconseguit no tracta només d’un graduat, ens hem emportat mirades d’orgull de professors i companys. Hey, admira’t, sent l’admiració.   

Sabem que tindrem molts canvis, però segur segur que ens anirà bé. 

També ens heu ensenyat que “tots som diferents i cada un té les seves virtuts, habilitats i debilitats, i ens hem de respectar, ningú és millor o pitjor per això”. Tot i que un dia ens vam desesperar, a les nostres metes hem arribat. 

Sabem que tindrem molts canvis, però segur que ens anirà bé. 

Hem fet ceràmica, anat a la platja, après llengua, mates, i moltes coses més, però sobretot ens hem divertit. També hem plorat, hem rigut, ens hem empipat i hem viscut moltes emocions que hem après a gestionar… Per això i molt més, moltes GRÀCIES! Gràcies per no rendir-vos amb nosaltres! 

Sabem que tindrem molts canvis però segur segur que ens anirà bé. 

Molta sort a tots!! 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------