Notícies
BAT/ L'alumne Víctor Muñoz enceta etapa als EUA per estudiar a la universitat i jugar a bàsquet[BATXILLERAT]
Dimecres, 21 de juliol de 2021Víctor Muñoz, de segon de Batxillerat, estudiarà el proper curs Educació Física a l'Iowa Wesleyen University i jugarà amb l'equip de bàsquet dels Tigers durant quatre anys.

La universitat està situada a la ciutat de Mount Pleasant, a l'estat d'Iowa, als Estats Units d'Amèrica.

L'alumne, que ha estat becat, viurà en una residència universitària i, esportivament, estarà sota les ordres del tècnic Aleix Huisman.

L'estudiant continua, d'aquesta manera, la seva sòlida carrera acadèmica i esportiva, que va començar, respectivament, a l'Institut i el Club Esportiu Santa Eugenia de Ter (CESET) i al Bàsquet Girona.

Víctor Muñoz ha jugat, aquestes dues darreres temporades, en el Bàsquet Girona, procedent del FC Barcelona (temporada 2018-19).

A nivell d'estudis, l'alumne ha estudiat l'ESO a l'Institut, exceptuant el quart, quan jugava a Barcelona i residia a La Masia.

De tornada a Girona, i sempre combinant amb l'exigència de la pràctica esportiva, ha obtingut una nota d'expedient de batxillerat molt alta i, a més a més, ha superat la prova d'accés a la universitat catalana i nordamericana.