Notícies
ESO/BTX/FP/ Arrenca el curs 2021-22: tot el que cal saber pel primer dia a les aules[General]
Dilluns, 13 de setembre de 2021L'Institut Santa Eugènia ha confirmat els horaris i protocols a seguir avui, dilluns 13 de setembre, data d'inici de les classes, per a ESO, Batxillerat i cicles formatius.


En les modalitats d'ESO i BATXILLERAT, és necessari tenir en compte els següents punts:

1.- Tot l’alumnat de 2n ESO a 2n Btx ha de saber a quin grup va abans de venir. A 1r d’ESO, els tutors informaran del grup als alumnes el mateix dia d'incorporació.

2.- Els alumnes han d'accedir al centre segons el punt d’accés indicat i a l’hora indicada a continuació amb la màxima puntualitat CLICAR

3.- En el mateix document, hi ha als protocols de salut exigits per la pandèmia CLICAR


A cicles formatius

1.- Els alumnes de GRAU MITJÀ assisteixen a la presentació del curs amb el tutor/a i, seguidament, tenen classe; el mateix que els de GRAU SUPERIOR, tot i que les classes començaran el dilluns dia 20.

2.- Els alumnes han d'accedir al centre segons el punt d’accés indicat i a l’hora indicada a continuació amb la màxima puntualitat CLICAR

3.- En el mateix document, hi ha als protocols de salut exigits per la pandèmia CLICARL'Institut Santa Eugènia desitja un molt bon inici de curs 2021-22 pels i les alumnes, i les seves famílies.