Notícies
ESO/ El projecte Planters incentivarà les sinergies entre artistes i l'alumnat de segon[ESO]
Dimecres, 29 de setembre de 2021

L'Institut acollirà, des del dimecres 13 d'octubre, el projecte Planters, una acció que incentiva les sinergies entre artistes, i els i les alumnes de segon d'ESO.

Aquest projecte es basa en la presència regular d’artistes a l’Institut, que treballen de manera coordinada amb el professorat del centre, formant un equip mixt de treball

Docents i els i les artistes en residència es coordinen i preparen les sessions setmanals, d'una hora de durada, de manera conjunta.

Planters també implica l’assistència a espectacles o la presència puntual d’artistes de renom als centres en format xerrades, tallers...

En aquest sentit, el vincle entre educació i les arts a les aules permet aconseguir una millora del clima escolar, afavorir la integració, potenciar el diàleg intercultural i augmentar les capacitats d’aprenentatge dels estudiants, segons ha explicat la comissió organitzadora. 

Anna Cuenca i Àngels Alsinaprofessores de Llengua Catalana, són les encarregades del projecte a l'Institut, i es coordinaran amb artistes com Sabina Ayats, Maria Camats, Anna Carné, Katja Diao, Meritxell Genís, Ovidi Llorente, David Morata, Marcela Otárola Burgos, Dolors Vidal i Mercè Vila, d'entre altres.