Notícies
FP/ Estudiants de cicles es formen en neutralitat climàtica i descarbonització al CaixaForum[FP]
Dilluns, 08 de novembre de 2021
Un grup d'estudiants dels cicles formatius de grau superior de Desenvolupament de Projectes d'Instal·lacions Tèrmiques i de Fluids, i d'Eficiència Energètica i Energia Solar Tèrmica, han participat en una activitat formativa sobre neutralitat climàtica i descarbonització al CaixaForum de Girona.

La ponència, a càrrec d'Eloy Álvarez Pelegry, ha incidit en els nous reptes econòmics i socials a propòsit de l'aplicació de nous sistemes d'eficiència energètica i instal·lacions tèrmiques. 

A causa de l'emergència climàtica, l'objectiu del Consell Europeu és aconseguir una Unió Europea climàticament neutra per a l'any 2050

Això suposa abordar la descarbonització, fet que implica desafiaments interessants en els quals estarà involucrada tant la comunitat científica com els sectors econòmics i industrials i la societat en general.


Eloy Álvarez és doctor en enginyeria de Mines, llicenciat en Ciències Empresarials, diplomat per la London School of Economics, i acadèmic i secretari general de la Reial Acadèmia d'Enginyeria.